Traiteur - La Villa Lorraine - Brussel | Ukkel, Elsene, Stockel, Lasne

La Villa Lorraine Traiteur

In ieder van onze winkels, op de toonbank, vindt U een selectie typische producten van het huis, zoals bv. de extra zachte gerookte zalm, de ganzen en- eendenlever, de verscheidene soorten kaviaar met uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding door de eigenaar zelf uitgekozen, La Villa Lorraine olijfolie … Maar ook de gerechten van de dag, enkele voorbereide salades, de desserten van Wittamer en de kazen van Julien Hazard.

Zonder te vergeten een paar flessen wijn en champagne afkomstig uit de kelders van het gastronomische restaurant, siervoorwerpen of cadeau ideetjes zoals La Villa Lorraine kaarsen, de Carlo Moretti glazen of de Perceval messen… iets om te schenken of om zichzelf mee te verwennen.
De bereide gerechten
Voor iedere dag van de week, voorziet de chef een reeks bereide maaltijden : soep, sla, pasta, vlees, vis, gevogelte en twee dieetgerechten gevalideerd door nutritionist Carine Laforêt. Het menu varieert iedere maand volgens de seizoenen.
De delicatessen
We hebben voor u producten uitgekozen, afkomstig van de beste Belgische en Europese producties : sappen, tapenades en andere lekkernijen uit de biologische landbouw van de Davids, Mariage Frère thee, chocoladerepen en chocoladepasta van de Antwerpse chocolatier Jitsk, de sardienen, tonijn en makreel van Belle-iloise, Cipriani pasta, artisanale Trinquelinette confituur,…
De gebakjes en kazen
La Villa Lorraine, in samenwerking met Wittamer, biedt een keuze aan smakelijke gebakjes van het beroemde huis van de Zavel : aardbeien of frambozen sablé, opéra, millefeuille, citroentaartje, forêt noire… zonder de fameuse chocoVilla te vergeten, waarvan het recept onveranderd blijft.
De kelder
Joy Scainaski, sommelière van La Villa Lorraine, selecteerde voor de traiteur reeds enkele flessen wijn, champagne en sterke dranken waaronder onder andere haar favorieten. De heerlijke desserten vergezellen de verfijnde kazen van Julien Hazard: geit, koe, harde en zachte kazen, iedereen zal er zijn geluk vinden.

À La carte

Traiteur - La Villa Lorraine - Brussel | Ukkel, Elsene, Stockel, Lasne
Elke maand verandert onze chef Jérémy Geslot, zijn menu op basis van seizoensproducten en zijn huidige inspiratie.

Zo vindt U elke dag : soep, velouté of vichyssoise, pasta, koude en warme voorgerechten, gerechten bereid met vlees, gevogelte en vis, salades van groenten, rauwe groeten, quinoa of linzen.

Een beetje geschiedenis

In 2011 opende la Villa Lorraine zijn eerste winkel, vorheen bekend als « Grand Cerf » en hergenoemd naar la Villa Lorraine Traiteur, op de hoek van Waterloosesteenweg en de Groene Jagerslaan.
In 2013, twee jaar na het succes van Ukkel, creeerde la Villa Lorraine zijn tweede shop in Lasne, die als onderscheid een slagerij korner zal hebben.
In 2017, opent het restaurant - traiteur - delicatessenwinkel « Voltaire » zijn deuren voor het plezier van de inwoners van Brugmannplein, direct naast de boekhandelaar Candide.
In 2019, werd een nieuw adres geboren op de Dumonplein te Stockel. U vindt de klassiekers van het huis (bereide gerechte, fijne producten, de extra zachte gerookte zalm ,…) maar ook een hoek Dierendonck, slager beroemd om zijn vlees van hoge kwaliteit.

Onze adressen

Ukkel
Traiteur

Waterloosesteenweg 1095
1180 Ukkel
van maandag tot zaterdag van 10u30 tot 20u
zondag / feestdagen van 11u tot 19u

Lasne
Traiteur en slagerij

Carré Gomand 4
1380 Lasne
Maandag van 12u tot 19u30
Dinsdag tot zaterdag van 10u tot 19u30
Zondag / feestdagen van 09u tot 15u

Stockel
Traiteur en selectie Dierendonck

Dumonplein 8
1150 Sint Pieters Woluwe
van maandag tot zaterdag van 10u30 tot 20u
zondag / feestdagen van 11u tot 19u

Voltaire
Traiteur en kleine restauratie

Georges Brugmannplein 3
1050 Elsene
Maandag tot zondag van 8u tot 20u